foto

Giorgos Nezos

  • nar. 1909
    Koutsopodi, Řecko
  • zem. 20.2.1989
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 To teleftaio stoihima
1986 Accelere
1985 Kalikatzarodouleies
Varieté
1984 Cesta na Kytheru
Homo valium
1983 O gyros tou thanatou
Ta hronia tis thyellas
1982 Alaloum
1979 Taxidi tou melitos
1974 Agouri sarka
Erotismos kai pathos
1973 Asterismos tis parthenou
I Maria tis siopis
Peri onou skias
Thema syneidiseos
1972 Horis syneidisi
O ehthros tou laou
Oi gennaioi pethainoun dyo fores
Ti 30... ti 40... ti 50...
1971 Adelfia mou, alites, poulia
Aftoi pou xehasan ton orko tous
I efoplistina
I kori tou iliou
Kafta... psyhra ki anapoda
Katanalotiki koinonia
Sarka prostazei, I
1970 Martha, i gynaika tou ponou
Mia gynaika stin Antistasi
1969 Agonia
I komissa tis fabrikas
Konta sou gnorisa tin agapi
Ston daskalo mas... me agapi
Ston iskio tou Theou
1968 Afti pou den lygise
Agapi kai aima
Katarameni agapi
Meine konta mou, agapimene
1967 An milouse to parelthon mou
Kontserto gia polyvola
1966 Kane ton pono mou hara
Kapoia mana anastenazei
Mazi sou, gia panta
O ponos tou bekri
To spiti ton anemon
1965 Epistrofi
I storgi
I zoi mou anikei se sena
Me potises farmaki
Ohi, ...kyrie Johnson
Ou klepseis
To bloko
To fylahto tis manas
To remali tis Fokionos Negri
Tou horismou o ponos
Tsakismeni ap' tin orfania
1964 Casablan
Fevgo me pikra sta xena
I epistrofi tis Mideias
1962 Katigoroumenos... o eros
Pagida
1960 Eimai athoos
1957 Protevousianikes peripeteies
1955 Joe, o tromeros
1954 O golgothas mias orfanis
1953 O kapetan Sorokadas
1951 Krvavé Vánoce
Pikro psomi
1949 Diagogi... miden!
Dyo kosmoi
Gremismena oneira

TV seriály

1987 Tou koutiou... ta paramythia (TV seriál)
1984 Mesa apo to plithos (TV seriál)
To pathos (TV seriál)
1983 Oikogeneia Zardi (TV seriál)
1982 To xekinima tis fotias (Rokkos Hoidas) (TV seriál)
1981 Ellinikes komodies (TV seriál)
Istories tis zois (TV seriál)
1980 Methysmeni politeia (TV seriál)
Ta paliopaida t' atithasa (TV seriál)
To fos tou Avgerinou (TV seriál)
1976 To diigima (TV seriál)
1972 Axiomatikos ypiresias (TV seriál)

Dokumentární

1966 Eleftherios Venizelos - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky