foto

Roger Príncep

  • nar. 20.9.1998 (20 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Statečná
2015 Na střeše
2012 Matar a un niño
2011 Mil cretins
2010 Johan Primero
Ptáci z papíru
2008 Forasters
Slepé slunečnice
2007 Monstruo del pozo, El (TV film)
Sirotčinec

TV seriály

2010 Ull per ull (TV seriál)
2008 Serrallonga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace