foto

Natalie Morales

  • nar. 15.2.1985 (35 let)
    Kendall, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Little Things
2020 Happily
2019 Spolujízda
2018 Spider-Man: Paralelní světy
2017 Budding Prospects (TV film)
Souboj pohlaví
2016 Zoolander No. 2
2015 Žraločí tornádo 3 (TV film)
2011 6 Month Rule
Freeloaders
2010 Dál než se zdálo
Wall Street: Peníze nikdy nespí
2009 Boldly Going Nowhere (TV film)
2008 Quitters (TV film)

TV seriály

2020 Smrt nás spojí (TV seriál)
Co s námi bude dál (S02E10)
Za to můžu já, ne ty (S02E09)
Musela jsi to být ty (S02E08)
další epizody (8)
2019 Abby's (TV seriál)
The Fish (E10)
Rosie's Band (E09)
Backup (E08)
další epizody (10)
Harley Quinn (TV seriál)
Finding Mr. Right (S01E04)
Til Death Do Us Part (S01E01)
Sunnyside (TV seriál)
Pants Full of Sandwiches (E07)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
We Let People Die Every Day (S03E03)
Knighttime (S03E02)
Wuffenloaf (S03E01)
2018 Alex, Inc. (TV seriál)
The Rube Goldberg Contraption (E10)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Platýs! (S02E10)
Podezřelé objekty (S02E09)
Stojany a válečná barva (S02E08)
další epizody (6)
Tohle jsme my (TV seriál)
Devět dolarů (S03E01)
2017 Imaginary Mary (TV seriál)
In a World Where Worlds Collide (E05)
Making History (TV seriál)
The Duel (E08)
Powerless (TV seriál)
Emergency Punch-Up (E09)
Green Furious (E08)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Kolik zvratků? (S01E08)
Divné nebo jenom neohleduplné? (S01E07)
„Smysl pro detail“ (S01E06)
Exprezident Graves (TV seriál)
The Opposite of People (S02E03)
Grace a Frankie (TV seriál)
Muzikál (S03E12)
BoJack Horseman (TV seriál)
Kolik je hodin? (S04E12)
Ach, ta Kalifornie! (S04E10)
2016 The Grinder (TV seriál)
Full Circle (E22)
Divergence (E21)
For the People (E20)
další epizody (13)
2015 The Grinder (TV seriál)
Grinder Rests in Peace (E09)
Giving Thanks, Getting Justice (E08)
Buckingham Malice (E07)
další epizody (8)
Girls (TV seriál)
Iowa (S04E01)
Parks and Recreation (TV seriál)
One Last Ride: Part 2 (S07E13)
One Last Ride: Part 1 (S07E12)
Two Funerals (S07E11)
další epizody (7)
2014 Trophy Wife (TV seriál)
Mother's Day (E22)
Back to School (E21)
There's No Guy in Team (E20)
další epizody (9)
Girls (TV seriál)
Opačným směrem (S03E12)
Já jsem Tě viděla (S03E11)
2013 Ladies & The Gents, The (TV seriál)
Trophy Wife (TV seriál)
Twas the Night Before Christmas... Or Twas It? (E10)
The Date (E07)
The Breakup (E04)
další epizody (5)
90210: Nová generace (TV seriál)
Nevlastní bratr (S05E14)
Neštěstí nikdy nechodí samo (S05E10)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Newsroom (TV seriál)
1. květen (S01E07)
Pokusím se tě napravit (S01E04)
90210: Nová generace (TV seriál)
Veselé Vánoce (S05E09)
902-100 (S05E08)
Devadesát devět problémů (S05E07)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
End of the World (S04E06)
Go Big or Go Home (S03E01)
2010 Subpranos, The (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Freddy Spaghetti (S02E24)
The Master Plan (S02E23)
Ve službách FBI (TV seriál)
Tajemství skříňky (S01E14)
Past na láhev (S01E12)
Narušitel (S01E11)
další epizody (4)
2009 Rockville CA (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Volný pád (S01E07)
Sázka na všechno (S01E06)
Hoď si mincí (S01E04)
další epizody (5)
2008 The Middleman (TV seriál)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Temná komora (S05E08)

Dokumentární

2019 Joan Rivers: Behind Closed Doors (TV film)
2015 Personal Gold - a.z.
2012 Women of Doctor Who, The (TV film)
2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Pokoj 104 (TV seriál)
Foam Party (S04E07)

Host

TV pořady

2020 Don't Let The Pigeon Do Storytime (TV pořad)
2014 WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 Rock Center with Brian Williams (TV pořad)
1987 Weekend Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky