foto

Brit Morgan

  • nar. 24.9.1987 (31 let)
    Marlton, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Unfriend
2013 Advocates, The (TV film)
Cheesecake Casserole
Free Ride
2012 My Funny Valentine
She Wants Me
The Frozen
2011 Freeloaders
Paralyzed
2008 Family Man (TV film)
Pivo pro mýho koně
Quitters (TV film)
2007 Mladí a pohřbení (TV film)

TV seriály

2018 Riverdale (TV seriál)
Chapter Forty-Three: Outbreak (S03E08)
Chapter Thirty-Eight: As Above, So Below (S03E03)
Chapter Thirty-Six: Labor Day (S03E01)
další epizody (5)
Supergirl (TV seriál)
Fort Rozz (S03E11)
2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Twenty Two: Silent Night, Deadly Night (S02E09)
Chapter Twenty One: House of the Devil (S02E08)
Chapter Twenty: Tales from the Darkside (S02E07)
další epizody (4)
Supergirl (TV seriál)
We Can Be Heroes (S02E10)
2016 Supergirl (TV seriál)
Worlds Finest (S01E18)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Jane za mřížemi (S07E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Heightened Emotions (S18E04)
2015 Supergirl (TV seriál)
Livewire (S01E04)
Noční směna (TV seriál)
Recovery (S02E01)
Graceland (TV seriál)
Savior Complex (S03E08)
Bon Voyage (S03E07)
Sense Memory (S03E03)
další epizody (4)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Itch (S10E04)
2013 It's You Not Me (TV seriál)
2012 Shameless (TV seriál)
A Beautiful Mess (S02E04)
Policajti z L. A. (TV seriál)
God's Work (S04E08)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Co řeknou lidi (S08E21)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Duše v ohni (S04E11)
Ať shoří celý dům (S04E10)
další epizody (9)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Noc plná slunce (S03E08)
Tvrdý dopad (S03E07)
Mám právo zpívat blues (S03E06)
další epizody (5)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Šakalové (S06E16)
2008 Middleman, The (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
The Rusty Nail (S01E03)
Kriminálka New York (TV seriál)
Čas vypršel (S04E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace