foto

David Elfick

  • nar. 1944
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Gliding with George
1998 Never Tell Me Never (TV film)
1993 Love in Limbo
No Worries
1990 Harbour Beat

TV seriály

1988 Fields of Fire II (TV seriál)

Dokumentární

1973 Crystal Voyager

Producentská filmografie

Filmy

2002 Gliding with George
1985 Emoh Ruo
1978 Newsfront

Dokumentární

2002 Following the Rabbit-Proof Fence (TV film)
1973 Crystal Voyager

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Newsfront

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky