foto

Erricos Andreou

  • nar. 15.12.1938 (82 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Moiraia shesi
1990 I nyhta ton magon (TV film)
1988 O Petaloudas paei ston Paradeiso
1985 Stigma tis enohis, To
1984 Dona Rozita (TV film)
1976 Agistri, To
Kravges ston anemo
1974 Lesviakos Avgoustos
Psyhi kai sarka
1972 Anazitisis...
1971 Doste ta heria
I megali stigmi tou '21: Papaflessas
1970 Erotas dihos synora
I antarsia ton 10
O prodotis prepei na pethani
1969 Katigoro to kormi mou
Ta dyo podia s' ena papoutsi
1967 Ekeinos ki ekeini
1965 Dihasmos
Epistrofi
1964 Act of Reprisal
1961 Efialtis

TV seriály

2004 Veloudo apo metaxi (TV seriál)
2000 Sex Revolution (TV seriál)
1999 Adelfes psyhes (TV seriál)
1998 Dada gia oles tis douleies (TV seriál)
1995 Elli kai Anna (TV seriál)
1993 O hiros, i hira kai ta heirotera (TV seriál)
1992 Mia gynaika apo to parelthon (TV seriál)
1990 I istoria tis komodias (TV seriál)
1987 O thanatos tou Timotheou Konsta (TV seriál)
1985 I exafanisi tou John Avlakioti (TV seriál)
1984 O dikos mas anthropos (TV seriál)
1982 Oi axiopistoi (TV seriál)
1981 I aperigrapti (TV seriál)
O kosmos ki o Kosmas (TV seriál)
1980 Laoura (TV seriál)
To fos tou Avgerinou (TV seriál)
1979 Mystikoi arravones (TV seriál)
Tyheroi kai atyhoi (TV seriál)
1978 I anadyomeni (TV seriál)
1977 Afroditi (TV seriál)
1972 Stisihorou 73 (TV seriál)

Dokumentární

1970 Epistrofi ston ilio

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1970 I antarsia ton 10
1961 Efialtis

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky