foto

Julia von Frihling

  • nar. 26.2.1968 (51 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
2017 Der Bozen-Krimi: Am Abgrund (TV film)
Der Bozen-Krimi: In der Falle (TV film)
Matula (TV film)
2016 Der Bozen-Krimi: Das fünfte Gebot (TV film)
Der Bozen-Krimi: Herz-Jesu-Blut (TV film)
2015 Ein starkes Team - Beste Freunde (TV film)
2014 Ein starkes Team - Alte Wunden (TV film)
Ein starkes Team - Späte Rache (TV film)
Verhängnisvolle Nähe (TV film)
2013 Ein starkes Team - Die Frau im roten Kleid (TV film)
Mord nach Zahlen (TV film)
2012 Nur eine Nacht (TV film)
2011 Hra osudu (TV film)
Polizeiruf 110 - Leiser Zorn (TV film)
2010 Die Toten vom Schwarzwald (TV film)
Ungesühnt (TV film)
2009 Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Atelier (TV film)
2008 Ein starkes Team - Mit aller Macht (TV film)
Eine Nacht im Grandhotel (TV film)
Mordgeständnis (TV film)
Zaslepený pomstou: Rodina v ohrožení (TV film)
2007 Einfache Leute (TV film)
Místo činu: Kolín - Špinavý policajt (TV film)
2006 Das Duo - Der Sumpf (TV film)
Die Abrechnung (TV film)
2005 Prinz und Paparazzi (TV film)
2004 7 trpaslíků
Bella Block - Hinter den Spiegeln (TV film)
Klassenfahrt - Geknutscht wird immer (TV film)
Wilsberg - Tödliche Freundschaft (TV film)
2003 Bella Block - Kurschatten (TV film)
2002 Familie XXL (TV film)
Mit dem Rücken zur Wand (TV film)
Spätschicht (TV film)
2001 Ein Zwilling zuviel (TV film)
Liebe. Macht. Blind. (TV film)
Stahlnetz - Das gläserne Paradies (TV film)
2000 Klub milionářů (TV film)
Verhängnisvolles Glück (TV film)
1999 Bangkok - Ein Mädchen verschwindet (TV film)
Stahlnetz - Der Spanner (TV film)
Stahlnetz - Die Zeugin (TV film)
1998 Ferkel Fritz (TV film)
Glück wohnt hinterm Deich, Das (TV film)
S tebou nebo bez tebe (TV film)
1997 Der kleine Unterschied (TV film)
Dr. Mad - Halbtot in weiß (TV film)

TV seriály

2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Otto - Die Serie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky