foto

Diane DiLascio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Jane Doeová: Pouta, která spojují (TV film)
1998 Elitní komando
1996 Driven
1995 Půlnoční samuraj
1994 Angie

TV seriály

2006 Spravedlnost (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nutkání (S05E17)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Civilizace (S01E08)
Pohotovost (TV seriál)
Přežijí jen silní jedinci (S07E17)
1999 JAG (TV seriál)
Příběhy z války (S04E13)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Fame L.A. (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Swift Justice (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Honička temnými místy (S02E08)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Only Skin Deep (S06E02)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Discord (S04E03)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace