foto

Michel Bielawa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 SOS Barracuda: Slzy Kleopatry (TV film)
2001 SOS Barracuda: Lovec dívek (TV film)
1999 SOS Barracuda: Ruleta se smrtí (TV film)
1998 Im Fegefeuer der Lust (TV film)

TV seriály

2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kontrollverlust (S13E20)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Schmetterling (S13E07)
Der Klotz (S13E01)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das nette Mädchen (S09E12)
Im Schafspelz (S09E09)
Spuren lügen nicht (S09E08)
další epizody (6)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Zersprungene Seele (S08E10)
Zeuge der Anklage (S08E08)
Bernie (S08E06)
další epizody (6)
2007 Správná dvojka (TV seriál)
Blutige Ernte (E36)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Seelenwanderung (S06E10)
Katzenfutter (S06E09)
Vollgas (S06E07)
další epizody (5)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Liebe macht blind (S05E26)
Die weiße Frau (S05E24)
Der Japaner (S05E23)
další epizody (7)
2004 Mein Chef und ich (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Phantom (S04E17)
Grenzverkehr (S04E14)
Herrenrunde (S04E13)
další epizody (6)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Engel der Nacht (S04E08)
Das Geheimnis der Braut (S04E04)
Tödliche Falle (S04E03)
další epizody (5)
2002 Sternenfänger (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tödliche Kurse (S03E06)
Verliebt in einen Lehrer (S03E04)
1999 Candy Club (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Im Fegefeuer der Lust (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Moorleiche (S05E25)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky