foto

Robin Driscoll

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1996 Titanic (TV film)
1995 Steal, The
1989 The Tall Guy
1985 Morons from Outer Space

TV seriály

1995 Mr. Bean (TV seriál)
Účes od pana Beana z Londýna (E14)
1994 Fast Show, The (TV seriál)
Mr. Bean (TV seriál)
Pozor na dítě, pane Beane (E10)
1993 Chef! (TV seriál)
1991 Mr. Bean (TV seriál)
Pan Bean jde do města (E04)
1990 Mr. Bean (TV seriál)
Návrat pana Beana (E02)
1989 Mornin' Sarge (TV seriál)
1988 Colin's Sandwich (TV seriál)
1986 Wilderness Road (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)

Dokumentární

1992 Funny Business (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace