foto

Wolfgang Hübner

  • nar. 29.12.1931 (88 let)
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Trio, Das (TV film)
1990 Alter Schwede (TV film)
1989 Schulmeister Spitzbart (TV film)
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
1986 Jorinda a Joringel (TV film)
1985 Es steht der Wald so schweigend (TV film)
Friedhelms Geburtstag und andere Geschichten (TV film)
1983 Der entführte Prinz (TV film)
1982 Děvče a chlapec (TV film)
1981 Trompeten Anton
1980 Glück und Glas (TV film)
Kmotříček smrt (TV film)
1978 Der Meisterdieb (TV film)
1975 Pirat mit Hindernissen (TV film)
Sourozenci (TV film)
1974 Heiße Spuren (TV film)
1973 Ein wunderbarer Tag (TV film)
Wenn wir euch nicht hätten (TV film)
1972 Alltagsgeschichten (TV film)
Nur ein Spaß (TV film)

TV seriály

2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1971 Der Sonne Glut (TV film)
1970 Der Panzerkommandant (TV film)
1968 Tage im Januar (TV film)
1967 Ein sonderbares Mädchen (TV film)
1966 Atze (TV film)
1965 Die andere Front (TV film)
Dr. Schlüter - Die Flucht (TV film)
1964 Kommandant Kramm (TV film)
1963 Der Regenwettermann (TV film)
Die Fontäne (TV film)
Mariana Pineda (TV film)
1960 Schritt für Schritt
1959 Im Sonderauftrag
1958 Eskadra Netopýr
1957 Zwei Mütter
1956 Kapka v moři
Případ v Benderathu
1954 Poplach v cirkuse
Silnější než noc
1953 Das Stacheltier: Der Bart ist ab
Kleine und das große Glück, Das

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Aufregende Jahre (TV seriál)
1968 Die Leute von Karvenbruch (TV seriál)
1967 Hannes Scharf (TV seriál)
1958 Unser Sandmännchen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Schulmeister Spitzbart (TV film)
1985 Friedhelms Geburtstag und andere Geschichten (TV film)
1975 Pirat mit Hindernissen (TV film)
1974 Heiße Spuren (TV film)
1967 Ein sonderbares Mädchen (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky