foto

Dimitris Nikolaidis

  • nar. 1923
    Athens, Řecko
  • zem. 1993

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Pagides
1988 Glykeia mou Koutsi, apo to Halkoutsi
1985 Thymisou ton Septemvri
1980 Gefsi apo... Ellada!
1978 Řecký magnát
1972 I Rena einai 'off-side'
1971 Doste ta heria
Efoplistis me to zori
Enas xenoiastos palaviaris
1970 O paihnidiaris
1969 Blofatzis, O
O anthropos tis karpazias
O paramythas
O tzanabetis
Xypna, kaymene Perikli!
1968 I agapi mas
Kapetan fandis bastouni
Mia Italida ap' tin Kypseli
O boufos
O trellos tahei 400
O tsahpinis
To pio labro bouzouki
1967 ...Otan ta psaria vgikan sti steria!
Viva Rena
Voitheia o Vengos, faneros praktor '000'
1966 5.000 psemmata
Den poulao tin kardia mou
Eispraktor 007
I vouleftina
O papatrehas
1965 Einai enas... trellos, trellos, trellos Vengos
I moira mias orfanis
Katara me dernei vareia
Prepei na zisis, agapi mou
Yie mou... Yie mou...
1964 Act of Reprisal
An eheis tyhi...
Dis diefthyntis
Dromos horis synora
Exo ftoheia kai kali kardia
I gefyra tis eftyhias
I villa ton orgion
O Giannis takane thalassa
O eaftoulis mou
Prodosia
Tha se kano vasilissa
To doloma
1963 Afosiosi
Ameriko, Ameriko
Athoa i enohi?
Enas vlakas... me patenta!
Htypokardia sto thranio
Kazanovas
O diaititis
O ippolytos kai to violi tou
O trellaras
To tyhero pantaloni
1962 Dyo manes sto stavro tou ponou
Min erotevesai to Savvato
Polytehnitis kai erimospitis
Vasilias tis gafas
Zito i trella
1961 Efialtis
Eftyhos... trellathika!
Exo oi kleftes!
I Liza kai i alli
O pallikaras
Oi haramofaides
Poia einai i Margarita
Sto katofli tis amartias
To exypno pouli
Ziteitai pseftis
1960 Eglima sta paraskinia
Malamo
Nyhtes sto Miramare
1959 Na petheros, na malama!
Pos pernoun oi pantremenoi
The Angry Hills
1958 Mono gia mia nyhta
O misogynis
1957 Dellistavrou kai Yios
1956 I doukissa tis Plakentias kai o listarhos Bibisis
1954 To koritsi tis geitonias

TV seriály

1990 To kaplani tis vitrinas (TV seriál)
1976 Ekeines... ki ego (TV seriál)
1973 Ta paidia tou Zevedaiou (TV seriál)
1971 O kyrios, i kyria kai i mama... (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1966 I gynaika mou trellathike

TV seriály

1983 Orkisteite parakalo (TV seriál)
1979 To imerologio enos thyrorou (TV seriál)
1977 Thomas epi... Kolono (TV seriál)
1976 Ekeines... ki ego (TV seriál)
1974 To trainaki tis haras (TV seriál)
1972 Axiomatikos ypiresias (TV seriál)
Istories tis nyhtas (TV seriál)
1971 O kyrios, i kyria kai i mama... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky