foto

Percy Sledge

  • nar. 25.11.1941
    Leighton, Alabama, USA
  • zem. 14.4.2015 (73 let)
    Baton Rouge, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Soul Comes Home (TV film)

TV seriály

1990 Viva el espectáculo (TV seriál)

Dokumentární

2013 Muscle Shoals
2011 Michael Jackson Život legendy
2005 Soul Deep (TV seriál)
1999 Independent Lens (TV seriál)
1995 Dancing in the Street (TV seriál)

TV pořady

2016 Grammy Awards 2016 (TV pořad) - a.z.

Hudební videoklipy

1966 Percy Sledge: When a Man Loves a Woman (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2007 Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony (TV pořad)
2006 Les Années bonheur (TV pořad)
1993 Taratata (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad)
Where the Action Is (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky