foto

Paul Briggs

  • nar. 17.12.1974 (46 let)
    San Antonio, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Oslava v Ledovém království
2014 Velká šestka
2013 Ledové království
Mickeyho velká jízda
2009 Princezna a žabák

TV seriály

2019 Velká šestka (TV seriál)
The Fate of the Roommates (S02E06)
2018 Velká šestka (TV seriál)
Robotí zápasník (S01E20)
Mini-Max (S01E16)
Malý Hiro (S01E12)
další epizody (4)
2017 Velká šestka (TV seriál)
Baymax se vrací (S01E01)

Dokumentární

2020 Into the Unknown: Making Frozen 2 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2021 Raya a drak

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky