foto

Olivier Sitruk

  • nar. 25.12.1970 (48 let)
    Nice, Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Murders in Rochefort
2018 Tazzeka
2016 Dieumerci
Venise sous la neige
2015 Deux au carré
2014 24 jours
2012 Cassos
2011 1, 2, 3, voleurs (TV film)
2009 Aime-moi
Obsession(s) (TV film)
2008 Coco Chanel (TV film)
Fracassés
Starověká šifra zkázy (TV film)
2007 Divine Émilie (TV film)
Tajný ctitel (TV film)
2006 La volière aux enfants (TV film)
2005 Avant qu'il ne soit trop tard
Kavalkáda
Několik slov lásky (TV film)
Ohnivé inferno (TV film)
2004 3 garçons, 1 fille, 2 mariages (TV film)
Lune rousse (TV film)
Mariage mixte
Printemps de vie
Velká role
2003 Année de mes sept ans, L' (TV film)
Aurélien (TV film)
2002 Guerreros
Irene
Zločin ve vyšších kruzích (TV film)
2001 HS - hors service
2000 L'Envol
Passeurs de rêves
1998 Chapacan
Femme de l'italien, La
Moissons de l'océan, Les (TV film)
1997 Le Rouge et le noir (TV film)
Quatre garçons pleins d'avenir
1996 Marteau rouge
1995 Entre ces mains-là (TV film)
Veuve de l'architecte, La (TV film)
Volavka
1994 Un dimanche à Paris
1993 Nombril du monde, Le
1991 Gamine, La

TV seriály

2019 Sam (TV seriál)
Bettina (S03E08)
Capucine (S03E07)
2016 Instinct (TV seriál)
2013 Enquêtes réservées (TV seriál)
La Belle endormie (S06E05)
2012 Jeu de dames (TV seriál)
2011 Rani - princezna rebelka (TV seriál)
Marquise (E08)
Reine (E07)
Condamnée (E06)
další epizody (5)
2007 Camarades, Les (TV seriál)
Confidences (TV seriál)
2004 Jeff a Leo (TV seriál)
2001 Algérie des chimères, L' (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1996 Allumettes suédoises, Les (TV seriál)
Profession infirmière (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2005 Majorité

Host

TV pořady

2008 Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky