foto

Pavlos Filippou

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1977 Mavri Afroditi

Kameramanská filmografie

Filmy

1983 Granita apo melani
1982 Xypolita kamakia!..
1977 O kyr' Giorgis ekpaidevetai
1975 Dolofoniste ton Makario
Hasaboulia tis Kyprou
1974 Erotismos kai pathos
1973 Diktator kalei... Thanasi
O tsarlatanos
Ta hronia tis orgis
1972 Anazitisis...
Ekviastai
Erotas kai prodosia
Kynigimenoi erastes
1971 Aerosynodos
Aftoi pou xehasan ton orko tous
Ekeino to kalokairi
Enas yperohos anthropos
I haravgi tis nikis
I zavoliara
Idiotiki mou zoi
1970 Aristotelis, o epipolaios
I antarsia ton 10
I tyhi mou trellathike...
O apithanos
O megalos enohos
1969 'Thou-Vou' Falakros praktor - Epiheirisis: Gis madiam
I leoforos tis prodosias
O Davelis
O prosfygas
Ston ilingo tis zois
1968 Enas ippotis gia ti Vasoula
O petheropliktos
Oi mnistires tis Pinelopis
Pote den einai arga
1967 Antio gia panta
Enas apentaros leftas
I paihnidiara
O methystakas tou limaniou...
Pare, kosme!
Trellos, palavos kai Vengos
Voitheia o Vengos, faneros praktor '000'
1966 5.000 psemmata
Dakrya gia tin Ilektra
O papatrehas
Oti labei einai hrysos
Rantevou ston aera
1965 Ena exypno exypno... moutro
Fonazei o kleftis
Istoria mias zois
Prepei na zisis, agapi mou
To romantso mias kamarieras
Yparhei kai filotimo
1964 Exo ftoheia kai kali kardia
Gamos ala ellinika
I epistrofi tis Mideias
I villa ton orgion
Stin thyella tou pathous
Tha se kano vasilissa
1963 Kibarlar
Oi kathos prepei
To tempeloskylo
1962 Agapi grammeni me aima
I nyfi toskase
Mi varate oloi mazi
Min erotevesai to Savvato
1961 Agapi kai thyella
Ta saranta pallikaria
1960 Mia tou klefti...
Rantevou sti Venetia
To rantevou tis Kyriakis
1959 Douleies me fountes

Dokumentární

1975 Tragoudia tis fotias
1961 Proskynima stin patrida

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky