foto

Vanity

  • nar. 4.1.1959
    Niagara Falls, Ontario, Kanada
  • zem. 15.2.2016 (57 let)
    Fremont, Kalifornie, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Razzies

Herecká filmografie

Filmy

1997 Kiss of Death
1993 Da Vinci's War
1992 South Beach
Šéfka (TV film)
1991 Neonové město
1990 Vzpomínky na vraždu (TV film)
1988 Action Jackson
1987 Smrtonosná iluze
1986 Ber 52
Příliš mladý aby zemřel
1985 Poslední drak
1980 Tanya's Island
Terror Train
1979 Zlatá horečka na Klondiku

TV seriály

1992 Highlander (TV seriál)
Revenge Is Sweet (S01E10)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Mafia Mistress (S02E02)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Dead Wait (S03E06)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
By Hooker by Crook (S03E20)
1985 Motown Revue Starring Smokey Robinson, The (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 Late Show, The (TV pořad)