foto

Vasilis Diamantopoulos

  • nar. 15.11.1920
    Piraeus, Řecko
  • zem. 5.5.1999 (78 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 To palto (TV film)
1996 Biznes sta Valkania
Kavafis
1991 Isimeria
1987 Ta paidia tis Helidonas
1983 Akropolis Now
Horis martyres
1982 O teleftaios dialogos
To kokkino treno
1981 Kali sou nyhta, kyr-Alexandre (TV film)
Mathe paidi mou grammata
O teleftaios... antras!
1980 Eleytherios Venizelos: 1910-1927
O gyrologos
1979 To hamogelo tis Pythias
1978 Oi tembelides tis eforis koiladas
1977 O toihos i Pos piastike o Ramon Novaro
1976 Agnostos stratiotis
1971 L'Amour c'est gai, l'amour c'est triste
1970 Doznání
1967 Korintská silnice
1965 Une balle au coeur
1964 Mia 'vdomada ston paradeiso
1963 Afosiosi
1962 Nomos 4000
Psila ta heria Hitler
Taxidi
1961 O thanatos tha xanarthi
1959 Erotikes istories
Na petheros, na malama!
1958 To amaxaki
1957 Tis nyhtas ta kamomata
1956 Arpagi tis Persefonis
Ekklisiazousai
1954 Nyhterini peripeteia
1949 Teleftaia apostoli
1948 Marinos Kontaras

TV seriály

1998 Nikos Kazantzakis: Anazitontas to Theo (TV seriál)
1997 Agapi argise mia mera, I (TV seriál)
1994 To geloion tou pragmatos (TV seriál)
1993 Pera ap' ton orizonta (TV seriál)
1991 Ekmek pagoto (TV seriál)
1989 Ekeinos ki ekeinos (TV seriál)
Vios kai politeia tou Haralambou K... (TV seriál)
1987 Alexandros Delmouzos (TV seriál)
Mikrografies (TV seriál)
1985 Here Taso Karataso (TV seriál)
Mikres angelies (TV seriál)
1984 Hatzimanouil (TV seriál)
1983 Apo ti zoi ton anthropon (TV seriál)
1982 Oi apomahoi (TV seriál)
Ta Lavreotika (TV seriál)
1979 O symvolaiografos (TV seriál)
1976 Apo tin kleidarotrypa (TV seriál)
1972 Ekeinos ki ekeinos (TV seriál)
To adeio spiti (TV seriál)
1971 Agnostos polemos (TV seriál)

Dokumentární

1985 Aigaio: Apo ton Omiro ston Ellyti - vyp.

Scenáristická filmografie

Filmy

1964 Mia 'vdomada ston paradeiso

TV seriály

1976 Apo tin kleidarotrypa (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1976 Apo tin kleidarotrypa (TV seriál)
1972 Ekeinos ki ekeinos (TV seriál)
To monoprakto tis Pemptis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky