foto

Abram Waterhouse

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2007 Komplic
Superlhář
2004 Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
2003 Stella
2002 Zákon gangu
2001 Grimm Cycle, The
1998 Simon Birch
1997 Desert's Edge (TV film)
The First to Go
1996 Apollo 11 (TV film)

TV seriály

2018 Condor (TV seriál)
Mistrust Blossoms (S01E10)
Death is the Harvest (S01E09)
A Question of Compromise (S01E08)
další epizody (10)
2016 Feed the Beast (TV seriál)
Fire (E10)
Be My Baby (E09)
In Lies the Truth (E08)
další epizody (10)
2015 Na jih od pekla (TV seriál)
Blood Relations (E08)
Take Life Now (E07)
South of the Border (E06)
další epizody (8)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Out of Control (S01E07)
Worth (S01E06)
Saturn Returns (S01E05)
další epizody (6)
2011 Výjimeční (TV seriál)
Bill and Gary's Excellent Adventure (S01E06)
Never Let Me Go (S01E05)
Rosetta (S01E04)
další epizody (5)
2010 Lone Star (TV seriál)
2009 Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
Dobrý den, Dextere Morgane (S04E11)
Ztracení chlapci (S04E10)
další epizody (12)
2008 Dexter (TV seriál)
Chcete si vzít Dextera Morgana? (S03E12)
Rozlučka (S03E11)
Jít svou vlastní cestou (S03E10)
další epizody (12)
2007 Dexter (TV seriál)
Britská invaze (S02E12)
Na nejbližší odbočce zahněte vlevo (S02E11)
Tajemství domu Morganů (S02E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky