foto

Arnošt Lustig

  • nar. 21.12.1926
    Praha, Československo
  • zem. 26.2.2011 (84 let)
    Praha, Česko

Zajímavosti o tvůrci (5)

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1994 Modrý den (TV film) - kniha
1967 Dita Saxová - kniha
1965 Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou (TV film) - kniha
1964 Démanty noci - povídka
1962 Transport z ráje - kniha
1960 Sousto (studentský film) - povídka

Host

TV pořady

2010 Očima Josefa Klímy (TV pořad)
2008 Vzkaz (TV pořad)
Čtenářský deník (TV pořad)
2006 Žito (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1993 Ta naše povaha česká (TV pořad)
1991 Z očí do očí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce