foto

Andreas Filippides

  • nar. 1919
    Athens, Řecko
  • zem. 8.1.1989
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Art von Zorn, Eine (TV film)
Loufa kai parallaghi
Thilyko thiriotrofeio
1982 Letní milenci
O Thanasis kai to katarameno fidi
1981 Garsoniera gia deka
1980 Eleytherios Venizelos: 1910-1927
1979 Vathia galazia thalassa (TV film)
1978 Grito de mujer
1977 O arhontohoriatis (TV film)
1975 Synomosia stin Mesogeio
1973 Enas trellos, trellos aeropeiratis
O aisiodoxos
Pavlos Melas
1972 Erotas kai prodosia
Erotiki symfonia
O ehthros tou laou
Souliotes - vyp.
1971 Diakopes sto Vietnam
Ekeino to kalokairi
Katahrisis exousias
Kyklos tis anomalias, O
O dromos ton iroon
O epanastatis popolaros
O trellopenintaris
Ziteitai epeigontos gabros
1970 I zougla ton poleon
O daskalakos itan leventia
Ypolohagos Natassa
1969 Agapi gia panta
1967 Lolites tis Athinas
To hrima itan vromiko
1965 Kataigida
Prepei na zisis, agapi mou
To remali tis Fokionos Negri
Tsakismeni ap' tin orfania
1964 Act of Reprisal
Apagogi
Oi ftohodiavoloi
1963 Island of Love
1962 Irthes arga
Min erotevesai to Savvato
O loustrakos
O tritos dromos
Phaedra
1961 Apolytrosis, I
Atlas
1960 To mystiko tou kokkinou mandya
1959 To parastratima mias athoas
1957 To koritsi me ta paramythia
1956 O agapitikos tis voskopoulas
1949 Ta paidia tis Athinas

TV seriály

1987 Pontios Pilatos (TV seriál)
1984 Mesa apo to plithos (TV seriál)
1982 Avles kai retire (TV seriál)
Giannis kai Maria (TV seriál)
1980 Methysmeni politeia (TV seriál)
Ta paliopaida t' atithasa (TV seriál)
1979 O symvolaiografos (TV seriál)
To imerologio enos thyrorou (TV seriál)
1978 I anadyomeni (TV seriál)
I leilasia mias zois (TV seriál)
1977 Oi enohoi (TV seriál)
1975 Hristos xanastavronetai, O (TV seriál)
1973 Epikindyna vimata (TV seriál)
Oi gioi tou Kain (TV seriál)
Poios einai o enohos (TV seriál)
1972 Epeidi kai dia tafta (TV seriál)
I geitonia mas (TV seriál)
O anthropos dihos prosopo (TV seriál)
To koritsi tis Kyriakis (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1976 Mia fora ki enan kairo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky