foto

Radek Bruna

  • nar. 17.7.1973 (43 let)
    Litomyšl, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milada
2015 Gangster Ka
Gangster Ka: Afričan
2014 Bony a klid 2
Všiváci
2013 Případ pro rybáře (TV film)
2012 Ghost Recon: Alpha
Russisch Roulette (TV film)
2011 Hranaři
2008 Babylon A.D.
Rudý baron
2007 Gympl
Hannibal - Zrození
Návrat čápů
Škodná (TV film)
2006 Kráska a pirát (TV film)
2005 Sametoví vrazi
2004 Dva idioti ze Scotland Yardu
Non Plus Ultras

TV seriály

2016 Rapl (TV seriál)
Nástřel (S01E01)
2014 Clona (TV seriál)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Desperation & Desperados (S01E08)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Stůj nebo střelím (S01E29)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Staré vraždy (S01E08)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace