foto

Magdaléna Borová

  • nar. 14.4.1981 (36 let)
    Frýdlant v Čechách, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Já, Olga Hepnarová
2011 Videoterapie
2009 Hrubeš a Mareš Reloaded
Ženy mého muže
2008 David a Goliáš aneb Pepička to zařídí (divadelní záznam)
2006 Naši furianti (divadelní záznam)
Zatmění (studentský film)
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Pohádka o houslích a viole (TV film)
2004 Ráno
2003 Maryška (TV film)

TV seriály

2017 Policie Modrava (TV seriál)
Nehoda (S02E01)

Dokumentární

2015 Backstage: Othello, benátský mouřenín (TV film)
2011 Kamenný příběh
2009 Lucemburkové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace