foto

Magdaléna Borová

  • nar. 14.4.1981 (38 let)
    Frýdlant v Čechách, Československo

Kontakt

  • Národní Divadlo
    Ostrovní 1
    112 30
    Praha 1

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krajina ve stínu
2016 Já, Olga Hepnarová
2011 Videoterapie
2009 Hrubeš a Mareš Reloaded
Ženy mého muže
2008 David a Goliáš aneb Pepička to zařídí (divadelní záznam)
2006 Naši furianti (divadelní záznam)
Zatmění (studentský film)
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Pohádka o houslích a viole (TV film)
2004 Ráno
2003 Maryška (TV film)

TV seriály

2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
2017 Policie Modrava (TV seriál)
Nehoda (S02E01)

Dokumentární

2017 Nová krev (TV film)
2015 Backstage: Othello, benátský mouřenín (TV film)
2011 Kamenný příběh
2010 Prvních 7 325 dnů Elišky a Jana (TV film)
2009 Lucemburkové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace