foto

Seong-woo Jeon

  • nar. 30.12.1987 (32 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Naegeman boineun namja
2016 Deoteibeul

TV seriály

2019 Geomsanaejeon (TV seriál)
Prezident v pořadí: 60 dní (TV seriál)
Yeolhyeolsaje (TV seriál)
2018 Mulbineul (TV seriál)
Neomu hannajeui yeonae (TV seriál)
2017 Eulmooneui ilseung (TV seriál)
2016 Byutipul maideu (TV seriál)
2015 Yookryongi nareusha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky