foto

Despo Diamantidou

  • nar. 13.7.1916
    Piraeus, Řecko
  • zem. 18.2.2004 (87 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 O haros vgike pagania
Skipper Straad
2002 Diskoli apocheretismi: O babas mou
2001 Annas Sommer
1995 Acropol
1991 O Tzonys Keln, kyria mou
1985 Varieté
1982 O teleftaios dialogos
1981 Gynaikes stin exoria - vyp.
1979 To cabare (TV film)
1978 Grito de mujer
Ypothesi Polk
1977 Hilia hronia prin - Vyzantio: I giorti ton Kalendon (TV film)
1975 Láska a smrt
1974 Nicky's World (TV film)
1973 The Werewolf of Washington
1971 Banda, která neuměla pořádně střílet
Jezdci
Made for Each Other
1970 La promesse de l'aube
Pro každého něco
1967 Cry in the Wind
Eis thanaton
Erotes sti Lesvo
Sapila kai aristokratia
1966 Dama spathi
Horisame ena deilino
Kane ton pono mou hara
Stefania, I
Syntomo dialeimma
1965 Adistaktoi
Dihasmos
I de gyni na fovitai ton andra
Ohi, ...kyrie Johnson
Oi katafronemenoi
Ponesa poly gia sena
To remali tis Fokionos Negri
1964 Gamos ala ellinika
Monemvasia
Rimagmeno spiti
To koritsi tis Kyriakis
Topkapi
1963 O babas mou ki ego!
Ta kokkina fanaria
To tempeloskylo
1962 Angeloi tou pezodromiou
Mana, kane kouragio
Min erotevesai to Savvato
O loustrakos
Pote de se xehasa
Prodomeni agapi
1961 Gia sena, tin agapi mou
I Aliki sto Naftiko
O thanatos tha xanarthi
1960 I Hionati kai ta 7 gerontopallikara
Madalena
Nikdy v neděli
To rantevou tis Kyriakis
1959 Amaryllis, to koritsi tis agapis
1958 Telefteo psemma, To
1957 To koritsi me ta paramythia
1956 Ekklisiazousai
I doukissa tis Plakentias kai o listarhos Bibisis - vyp.
1954 Thanasakis, o politevomenos
To koritsi tis geitonias
1949 Ta paidia tis Athinas

TV seriály

1989 Athoos i enohos? (TV seriál)
1988 Poios skotose ton Avel (TV seriál)
1987 Mikrografies (TV seriál)
1982 Giannis kai Maria (TV seriál)
Oi apomahoi (TV seriál)
Oi dikigoroi (TV seriál)
1981 Levkas Man (TV seriál)
Ola tou gamou dyskola (TV seriál)
1979 O symvolaiografos (TV seriál)
1978 Egnatia (TV seriál)
1976 Ivan the Terrible (TV seriál)
1969 Where the Heart Is (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky