foto

Janet Waldo

  • nar. 4.2.1924
    Grandview, Washington, USA
  • zem. 12.6.2016 (92 let)
    Encino, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Byl jednou jeden les
Hollyrock-a-Bye Baby (TV film)
I Yabba-Dabba Do! (TV film)
1990 Jetsonovi
1988 Rockin with Judy Jetson (TV film)
1987 Alice a čarovné zrcadlo (TV film)
Jak Tryskáčovi potkali Flintstoneovy (TV film)
1985 Jetsons Christmas Carol, The (TV film)
1982 Heidina píseň
Vánoční dovádění Médi Bédi (TV film)
1980 Méďa Béďa: První vánoce (TV film)
1979 Gulliver's Travels (TV film)
1975 Tiny Tree, The (TV film)
1967 Jack a fazolový stonek (TV film)
1966 What's a Nice Kid Like You Doing in a Place Like This? (TV film)
Člověk zvaný Flintstone
1964 Bear Hug
Bear Knuckles
1963 Habit Rabbit
1958 Chůva
1956 Busy Buddies
1942 Land of the Open Range
1941 Bandit Trail, The
Silver Stallion
Tak končí naše noc
1940 Adventure in Diamonds
One Man's Law
Parole Fixer
Rhythm on the River
Sirotek Glorie
The Farmer's Daughter
The Way of All Flesh
Those Were the Days!
Valčík na rozloučenou
1939 All Women Have Secrets
Cafe Society
Disbarred
Grand Jury Secrets
Honeymoon in Bali
I'm from Missouri
Our Neighbors - The Carters
Paris Honeymoon
Persons in Hiding
The Gracie Allen Murder Case
The Star Maker
Undercover Doctor
Unmarried
What a Life
Zaza
1938 Cocoanut Grove
Hunted Men
Sing You Sinners
The Arkansas Traveler
Tom Sawyer, Detective

TV seriály

1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1992 Gulliverovy cesty (TV seriál)
1989 Dinosaurek Dink (TV seriál)
1985 Yogi's Treasure Hunt (TV seriál)
1983 All-New Scooby-Doo and Scrappy-Doo Show, The (TV seriál)
1981 Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 Thundarr the Barbarian (TV seriál)
1979 New Fred and Barney Show, The (TV seriál)
Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
1978 Battle of the Planets (TV seriál)
Hoši no ódži-sama: Petit Prince (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
C B Bears (TV seriál)
1976 Clue Club (TV seriál)
Scooby-Doo (TV seriál)
1975 New Tom & Jerry Show, The (TV seriál)
1974 Hong Kong Phooey (TV seriál)
These Are the Days (TV seriál)
1973 Addams Family, The (TV seriál)
1972 Amazing Chan and the Chan Clan, The (TV seriál)
Josie and the Pussycats in Outer Space (TV seriál)
Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
The Roman Holidays (TV seriál)
1971 Help! It's the Hair Bear Bunch (TV seriál)
1970 Josie and the Pussycats (TV seriál)
1969 Cattanooga Cats (TV seriál)
Dobrodružství Penelopy Pitstopové (TV seriál)
1968 Wacky Races (TV seriál)
1967 Atom Ant/Secret Squirrel Show, The (TV seriál)
Shazzan! (TV seriál)
The Fantastic Four (TV seriál)
The Superman/Aquaman Hour of Adventure (TV seriál)
1966 Laurel a Hardy (TV seriál)
Space Kidettes, The (TV seriál)
The New Adventures of Superman (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Atom Ant Show, The (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
Secret Squirrel Show, The (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Jonny Quest (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1960 Flintstoneovi (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace