foto

Iván González

  • nar. 17.2.1973 (46 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Les 3M Histoire Inachevée
The Farm
2018 Achoura
2017 Cold Skin
The Crucifixion
2016 Les Vilains
2015 Les heures souterraines (TV film)
2014 Ten, co tě sleduje
The ABCs of Death 2
2013 Chimères
2012 Errors of the Human Body
The ABCs of Death
2011 Borde del tiempo, El
Mystère au Moulin Rouge (TV film)
The Divide
2009 Un viol (TV film)
2007 Cerfs-volants, Les (TV film)
Krevní pouto (TV film)
Taxi 4
2002 ¿Sabés nadar?
2000 Chicos ricos
Rockabilly
1996 Danik, el viajero del tiempo
Lola Mora
1995 La nave de los locos
1993 Funes, un gran amor

TV seriály

2014 Origines (TV seriál)
Le Sacrifice du pélican (S01E06)
Bez hranic (TV seriál)
The Long Way Home (S02E10)
2010 Země rebelů (TV seriál)
2009 Vénus & Apollon (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2006 Soy tu fan (TV seriál)
2005 Doble vida (TV seriál)
2004 Los Roldán (TV seriál)
Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Costumbres argentinas (TV seriál)
1999 Drácula (TV seriál)
1997 Son o se hacen (TV seriál)
1996 90-60-90 modelos (TV seriál)
1994 Quereme (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky