foto

Alexandr Ivaškevič

  • nar. 27.4.1960 (59 let)
    Kharkov, Kharkovskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Na kryljach
2012 Nebeské ženy lučních Marijců
2010 Velkokníže Jaroslav

TV seriály

2019 Skaži pravdu (TV seriál)
2016 Dom na kraju lesa (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
2015 Drugaja žizň Margarity (TV seriál)
Kak ja stal russkim (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Chod koněm (S02E25)
2012 Sindrom drakona (TV seriál)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
1993 Õnne 13 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky