foto

Jevgenij Libezňuk

  • nar. 31.10.1961 (57 let)
    Kiemaň, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Člen činohry Divadla Alexandra Duchnoviča v Prešove. Objavil sa vo filme či televízii v epizódnych úlohách: Anjel milosrdenstva (M. Luther), Díky za každé nové ráno (M. Šteindler), Fragmenty z malomesta (P. Mikulík), Četnícke humoresky (A. Moskalyk), Želary (O. Trojan), Let Bocianov (M. Repka) či Tango s komármi (M. Luther). V divadle má za sebou niekoľko vynikajúcich hereckých výkonov v hlavnej úlohe, o čom svedčia nominácie na Dosky za najlepší mužský herecký výkon alebo Cena Jozefa Krónera v roku 2007 za postavu Gogoľovho Chlestakova.

Zdroj: Forza Production House

Herecká filmografie

Filmy

2018 A. I. Dobrijanskij (divadelní záznam)
Šepoty
2017 Čára
2015 Čistič
2013 Babie leto
Ujo Viktor (studentský film)
2011 Filmoviedky: Nočný trezor (TV film)
2010 Anjel prichádza do Babylonu (divadelní záznam)
La Musica (divadelní záznam)
2009 Pokoj v duši
Tango s komármi
2008 Skrývačky (TV film)
2007 Návrat čápů
2003 Želary
2000 Fragmenty z malomesta
Zpráva o putování studentů Petra a Jakuba
1994 Díky za každé nové ráno
1993 Anděl milosrdenství

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Zmiznutá (E05)
Panenka Mária (E01)
Hotel (TV seriál)
Labyrint srdca (S01E07)
Leopold Mašlička (S01E06)
Láska nad jazerom (S01E05)
další epizody (6)
Ministri (TV seriál)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
2017 Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2015 Kolabs (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (11)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
Ťaháky (E10)
Vdova (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Bůh spánku (E03)
Přiměřená obrana (E02)
Kostřička (E01)
2010 Sekerovci (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
Jak jsem přežil (TV seriál)
Ruku na to (E05)
Odsouzené (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)

TV pořady

2017 Zem spieva (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace