foto

Michaela Jílková

  • nar. 30.3.1968 (51 let)
    Praha, Československo

Biografie

Je moderátorkou ČT a známou moderováním diskuzního pořadu Máte slovo. Dříve psala pro MF Dnes rozhovory s názvem "Z očí do očí". Předtím moderovala také Kotel, který byl velmi sledovaný, a předvolební speciály na Primě. Začínala na rádiu Regina a pracovala též ve zpravodajství ČT. Má dvě děti – Jakuba a Marii.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2015 Fotograf
1989 Putování po Blažených ostrovech (TV film)
Volná noha
Vážení přátelé, ano
1988 Průšvih jako hrom (TV film)
1985 Tchyně (TV film)
1983 Stav ztroskotání

TV seriály

1992 Náhrdelník (TV seriál)
Dobyvatel (E01)
1989 Letící delfín (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)

Dokumentární

2000 Tam, kde sídlí hvězdy (TV film)

Host

TV pořady

2015 Děti na tahu (TV pořad)
2010 Hoby naší doby (TV pořad)
2008 Máte slovo (TV pořad)
2002 Silvestr 2002 (TV pořad)
2001 Barvy života (TV pořad)
Basta fidli (TV pořad)
Dobroty (TV pořad)
2000 GO - GO šou (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Kotel (TV pořad)
1994 7 čili sedm dní (TV pořad)
Občanské judo (TV pořad)
1987 Aréna (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace