foto

Janek Kroupa

  • nar. 23.6.1974 (43 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Atentát (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (E18)
Síla myšlenky (E17)
Past na vražedkyni (E16)
další epizody (8)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Chobotnička (E09)
Popel (E08)
další epizody (10)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Baronka (S02E12)
2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 13. komnata Josefa Klímy (TV film)
2008 13. komnata Jany Lorencové (TV film)

TV pořady

2010 Soukromá dramata (TV pořad)
2009 Báječná léta bez opony (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1994 Na vlastní oči (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Příběhy 20. století (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace