foto

Allegra Fulton

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Run This Town
Strange But True
2018 Hellmington
2017 Tvář vody
2014 Mapy ke hvězdám
2012 Únik z džungle
2005 Autobusy mé sestry (TV film)
2004 Celesta ve městě (TV film)
Choke.
Dnes se polepším (TV film)
Hvězda
Show Me
2002 John Q.
Two Against Time (TV film)
2001 Nenechám tě odejít (TV film)
2000 Law of Enclosures, The
Špinavá záležitost (TV film)
1999 Rivalové
Černá a bílá (TV film)
1997 Balls Up (TV film)
Ms. Scrooge (TV film)
Too Close to Home (TV film)
1996 Critical Choices (TV film)
Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
The Hangman's Bride
Vánoční příběh (TV film)
1993 Třicet dva krátkých filmů o Glennu Gouldovi
1991 Montréal vu par...
1984 Unfinished Business

TV seriály

2019 Cardinal (TV seriál)
Catherine (S03E06)
Zpátky do práce (TV seriál)
Fantazírování o pomstě (S03E07)
Narls to má pod palcem (S03E06)
2018 Schitt's Creek (TV seriál)
Baby Sprinkle (S04E10)
2017 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Wake (S04E07)
Sons (S04E06)
Driveby (S04E02)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
No Refills (S05E03)
2014 Fargo (TV seriál)
The Rooster Prince (S01E02)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Kingová (TV seriál)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
2005 Mr. Meaty (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
1999 Angela Anaconda (TV seriál)
Blaster's Universe (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
1998 Animorphs (TV seriál)
Twitch City (TV seriál)
1996 Stickin' Around (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1995 Dark Eyes (TV seriál)
1994 Monster Force (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)

Dokumentární

2002 Tina in Mexico

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky