foto

Sam Troughton

  • nar. 21.3.1977 (41 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sam Troughton se narodil 21. března roku 1977 ve Velké Británii. Je synem Davida Troughtona a vnuk Patricka Troughtona (oba herci). Jeho matka se jmenuje Alison Groves. Má také dva mladší bratry Jamese "Jima" Troughtona a Williama "Wigsyho" Troughtona.

Sam studoval drama na škole University of Hull a absolvoval jí v roce 1998. Je nejvíce známý jako Shakespeare v divadle Royal Shakespeare Company a byl proto také nominován na cenu Charleson v roce 2001. Lidé si ho však také pamatují jako Mucha ze seriálu ROBIN HOOD (*2006) nebo jako Thomase z akčního hororu VETŘELEC VS PREDÁTOR z roku 2004.

Martin "StrYke" Mihula

Herecká filmografie

Filmy

2017 Slumber
The Ritual
2016 V kruhu koruny II: Jindřich VI. (2. díl) (TV film)
V kruhu koruny II: Richard III. (TV film)
2005 V pasti přízraků
2004 Mesiáš 3: Slib (TV film)
Spiknutí střelného prachu (TV film)
Vera Drake - Žena dvou tváří
Vetřelec vs. Predátor
2003 Sylvie
2000 Summer in the Suburbs (TV film)

TV seriály

2018 The Little Drummer Girl (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
2017 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zločin a trest (S19E02)
2013 Dancing on the Edge (TV seriál)
2012 Town, The (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2004 Hex (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)

Dokumentární

2006 World of Robin Hood (TV film)
2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace