foto

Ludwig Kaschke

  • nar. 1947
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Nečekané překvapení (TV film)
2011 Kdo jinému kila sčítá... (TV film)
Michael - vyp.
2003 Familienkreise (TV film)
1988 Sternberg - Shooting Star
1985 Ami Go Home oder Der Fragebogen (TV film)
1983 Die wilden Fünfziger
Reifenwechsel (TV film)
1981 'Ne scheene jejend is det hier (TV film)

TV seriály

1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1985 ...Erbin sein - dagegen sehr (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)

Dokumentární

2013 CERN (TV film) - vyp.
Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky