foto

Detlev Eckstein

  • nar. 13.6.1949 (70 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Was ihr wollt (divadelní záznam)
2010 Mrtví nemluví (TV film)
2008 Annas zweite Chance (TV film)
2001 Der Zerrissene (TV film)
Jagd auf den Plastiktüten-Mörder (TV film)
1990 Wilhelm Tell (TV film)
1979 Götz von Berlichingen mit der eisernen Hand
1978 Jezdec na bělouši
1977 Sanfter Schrecken (TV film)
1974 Auch ich war nur ein mittelmäßiger Schüler
Bobbys krig
1973 Ein Abend mit O.E. Hasse (TV film)
1972 Tatort - Kennwort Fähre (TV film)
1971 Aufstiegschancen (TV film)
Geliebtes Scheusal (divadelní záznam)
Schüler-Report
1947 Monsieur Chasse

TV seriály

2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Polizeistation (TV seriál)
1972 Frau bleibt eine Frau, Eine (TV seriál)
Fußballtrainer Wulff (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1971 Lerchenpark - Moderne Geschichten aus einer Satellitenstadt (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Green Lie - vyp.
2013 CERN (TV film) - vyp.
Universum History (TV seriál) - vyp.
2011 Terra Mater (TV seriál) - vyp.
2007 Menschen & Mächte (TV seriál) - herec, vyp.
2005 Zweite Republik - Eine unglaubliche Geschichte, Die (TV seriál) - vyp.
1987 Universum (TV seriál) - vyp.
1977 Dokumente Deutschen Daseins (TV seriál)

TV pořady

1971 Groschenspiel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky