Reklama

Reklama

Austin Stevens

Austin Stevens

nar. 19.05.1950 (73 let)
Pretoria, Jihoafrická republika

Zajímavosti (9)

  • V seriálu Austin Stevens: Pán hadů (od r. 2004) v díle, ve kterém hledá chřestýše "V hnízdě jedovatých hadů", nachází Korovce jedovatého, i když je to jedovatý živočich, tak Austin neztrácí smysl pro humor a říká: "Korovec je jedovatý ještěr se šesti jedovými zuby v dolní čelisti uzpůsobenými k usmrcování kořisti, ale dáte mu vajíčko a už nic neví. Je jako já, i já snídám šunku s vajíčky". (Inferion7)
  • Nejagresivnější had, se kterým se kdy setkal, byl Křovinář aksamitový vyskytující se v Kostarice. (Inferion7)
  • Ze všech hadů na světě se nejvíce bojí Mamby černé. Důvodem je nejrychleji účinkující neurotoxin u plazů a také rychlost a mrštnost, díky které je tento had naprosto nepředvídatelný. Odpověď uvádí na svém webu austinstevens.net. (Inferion7)

Hledání královské kobry (2005)

  • Během pátrání po kobře královské narazí Austin Stevens také na jiné hady, např. krajtu tygrovitou (Python molurus), hroznýška indického (Eryx johnii), chřestýšovce malabarského (Trimeresurus malabaricus), kobru indickou (Naja naja) a zmiji řetízkovou (Daboia russelli) (Inferion7)

Hledání obrovské anakondy (2005)

  • Během pátrání po anakondě velké (Eunectes murinus) nalezne Austin Stevens také jiné hady, např. hroznýše královského (Boa constrictor), užovku brazilskou (Spilotes pullatus) a psohlavce orinokého (Corallus hortulanus). (Inferion7)

Austin Stevens - Pán hadů (2004)

  • Během pátrání po zvířatech Austin navštívil Severní, Střední a Jižní Ameriku, dále pak Afriku, Asii i Austrálii. Konkrétně šlo o tyto země: Namibie 2x, Indonésie 2x, Peru 2x, Austrálie, Florida, Kostarika, Egypt a Súdán, Arizona a Nové Mexiko, Vietnam a Kambodža. (Inferion7)

Herec

Host

Pořady
2004

The Tony Danza Show

Reklama

Reklama