foto

Joon-hee Go

  • nar. 31.8.1985 (35 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Naui jeolchin akdangdeul
2014 Redeukapet
2013 Gyeolhonjeonya
2012 Geonchukhakgaeron
Soudný den
2011 Ryeosoo
2010 Kkok kkyeanga noonmool ping
2007 Geolseukawooteu
Henjelgwa geuretel

TV seriály

2020 Kkondae Intern (TV seriál)
2019 Duch zabijáka (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Eonteochibeul (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (6)
2017 Eonteochibeul (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2015 Geunyeoneun yeppeossda (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2013 Yawang (TV seriál)
2012 Chugyeogja (TV seriál)
Ilnyeone yeoldoo namja (TV seriál)
2011 Nae maeumi deulrini (TV seriál)
2010 Chuno (TV seriál)
2008 Bulhandang (TV seriál)
2007 Sarangae michida (TV seriál)
2006 Yeowooya mooihani (TV seriál)
2005 Keonbbang seonsaengkwa byeolsatang (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Miun uri saekki (TV pořad)