foto

Dante Lam

  • nar. 11.5.1965 (52 let)
    Hong Kong
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Mei Gong he xing dong
2015 Ha fu
2014 Mo jing
2013 Neporazitelní
2012 Ni zhan
2010 Informátor - původní scénář

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace