foto

Aline Küppenheim

  • nar. 10.8.1969 (49 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fantastická žena
2015 El bosque de Karadima
2014 Allende en su laberinto
2012 Mladá a divoká
2009 Turistas
2008 La buena vida
2007 Malta con huevo
2006 Pecados
2005 Alberto: ¿Quién sabe cuánto cuesta hacer un ojal?
El baño
Play
2004 Machuca
2003 Dreaming of Julia
1999 Historias de sexo

TV seriály

2016 Bala Loca (TV seriál)
2013 Ecos del Desierto (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2011 Uprchlíci (TV seriál)
2006 Entre Medias (TV seriál)
2004 Destinos cruzados (TV seriál)
1999 Fiera, La (TV seriál)
1997 Eclipse de luna (TV seriál)
1996 Marrón Glacé, el regreso (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace