foto

Frances Grey

  • nar. 1970
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Taggart: Studie vraždy (TV film)
2004 Mesiáš 3: Slib (TV film)
2002 Mesiáš 2: Má je pomsta (TV film)
2001 Mesiáš (TV film)
1999 Janice Beard: 45 Words Per Minute
1996 Čas zločinu

TV seriály

2019 15 Days (TV seriál)
Van Der Valk (TV seriál)
2018 Agatha Christie: Zkouška neviny (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2017 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Poslední odpal (S19E03)
2016 Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Shetland (TV seriál)
Raven Black: Part 2 (S02E02)
Raven Black: Part 1 (S02E01)
2013 The Widower (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Konec poplachu (S06E03)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 The Key (TV seriál)
2002 Krůček k vraždě (TV seriál)
Victim (S02E06)
2000 Doctors (TV seriál)
Reach for the Moon (TV seriál)
Secret World of Michael Fry, The (TV seriál)
1998 Vanity Fair (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Matrjoška (S13E03)

Dokumentární

1997 Cause of Death (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky