foto

Frances Grey

  • nar. 1970
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Taggart: Studie vraždy (TV film)
2004 Mesiáš 3: Slib (TV film)
2002 Mesiáš 2: Má je pomsta (TV film)
2001 Mesiáš (TV film)
1999 Janice Beard: 45 Words Per Minute
1996 Čas zločinu

TV seriály

2020 Unprecedented: Real Time Theatre from a State of Isolation (TV seriál)
Van Der Valk (TV seriál)
Love in Amsterdam (S01E01)
2019 15 Days (TV seriál)
2018 Agatha Christie: Zkouška neviny (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2017 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Poslední odpal (S19E03)
2016 Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Shetland (TV seriál)
Raven Black: Part 2 (S02E02)
Raven Black: Part 1 (S02E01)
2013 The Widower (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Konec poplachu (S06E03)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 The Key (TV seriál)
2002 Krůček k vraždě (TV seriál)
Victim (S02E06)
2000 Doctors (TV seriál)
Reach for the Moon (TV seriál)
Secret World of Michael Fry, The (TV seriál)
1998 Vanity Fair (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Matrjoška (S13E03)
1996 Accused (TV seriál)

Dokumentární

1997 Cause of Death (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky