foto

Chris J. Johnson

  • nar. 29.8.1977 (40 let)
    Stoneham, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gnaw
47 metrů
2016 Game Day
2015 Runner (TV film)
2010 Five Star Day
2009 Za nepřátelskou linií 3: Kolumbie
2008 More Things Change..., The (TV film)
2006 She Said/He Said (TV film)
50 tablet
2005 Daydream Believer
Prokletí
xXx: Nová dimenze
2004 Straight-Jacket
Three Blind Mice

TV seriály

2014 Chicago Fire (TV seriál)
The Nuclear Option (S03E05)
Apologies Are Dangerous (S03E04)
2013 Betrayal (TV seriál)
2011 Against the Wall (TV seriál)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
The Turning Point (S01E10)
History Repeating (S01E09)
Lost Girls (S01E06)
další epizody (5)
2006 South Beach (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Ve slepé uličce (S01E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Na pravdu se přijde (S01E17)
2003 Miss Match (TV seriál)
Run of the House (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace