foto

Kristopher Turner

  • nar. 27.9.1980 (39 let)
    Winnipeg, Manitoba, Kanada

Biografie

Narodil sa 27. septembra 1980 vo Winnipegu, Manitoba v Kanade. Súrodencov nemá. Lásku k divadlu objavil už na vysokej škole, kde získal malú úlohu v predstavení A Midsummer's Night Dream. Za svoje aktivity v množstve inscenácií získal ocenenie od University of Winnipeg. Krátko nato získal úlohu v seriáli pre deti s názvom 2030 CE.

V roku 2003 dostal hlavnú úlohu vo filme The Brotherhood III: Young Demons. Významná bola jeho rola Gusa vo filme z produkcie MTV s názvom Everybody's Doing It. Medzi známe úlohy patrí účinkovanie vo filme An Old Fashioned Thanksgiving (Nezlomné putá) z roku 2008 či postava Zacha vo filme Without a Paddle: Nature's Calling (Nekecaj a pádluj: Volanie divočiny, 2009). V súčasnosti hrá v TV seriáli The L.A. Complex.

Kabeceda

Herecká filmografie

Filmy

2020 Daughter Dearest (TV film)
Flowers of the Field
2018 Stuck
2016 Alison
Golden Boys
2015 First Response (TV film)
Wingman Inc.
2014 Nepsaná romance (TV film)
2012 Tak trochu zombie
2010 Staromódní Vánoce (TV film)
2009 Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny
2008 Nezlomná pouta (TV film)
Triumph of Dingus McGraw: Village Idiot, The
2007 In God's Country (TV film)
2006 King of Siam, The
Me and Luke (TV film)
2002 Bratrstvo – Mladí démoni
Everybody's Doing It (TV film)
Fancy, Fancy Being Rich (TV film)

TV seriály

2019 Výkupné (TV seriál)
Life and Limb (S03E05)
2018 Falling Water (TV seriál)
Watchers (S02E02)
Shadowman (S02E01)
2016 This Life (TV seriál)
Choose Life (S02E10)
Well Fought, My Love (S02E09)
Destruction as Creation (S02E08)
další epizody (10)
2015 This Life (TV seriál)
Should Have Known Better (S01E10)
Dark Retreat (S01E09)
My Body Lies Over the Ocean (S01E08)
další epizody (10)
2014 Saving Hope (TV seriál)
Stand by Me (S03E04)
Awakenings (S03E03)
Kiss Me Goodbye (S03E02)
další epizody (13)
2013 Kráska a zvíře (TV seriál)
Cold Turkey (S01E12)
Saving Hope (TV seriál)
Vamonos (S02E09)
Defriender (S02E08)
Bed One (S02E07)
další epizody (9)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Don't Say Goodbye (S02E13)
Xs and Os (S02E12)
Now or Never (S02E11)
další epizody (19)
Saving Hope (TV seriál)
Pink Clouds (S01E13)
Ride Hard or Go Home (S01E12)
The Law of Contagion (S01E11)
další epizody (13)
2011 Dívka odjinud (TV seriál)
Can't See the Fae-Rest (S02E11)
Rookie Blue (TV seriál)
Krvavý úplněk (S02E03)
2009 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zeptejme se dívky (S02E11)
2004 Dark Oracle (TV seriál)
Instant Star (TV seriál)
Renegadepress.com (TV seriál)
2002 2030 CE (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Stuck

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky