foto

Nonso Anozie

  • nar. 1979
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Skoro dvojmetrový sympatický černoch sa narodil v roku 1979 v Londýne. Vo svojich dvadsiatich dvoch rokoch úspešne dokončil Londýnsku Univerzitu CSSD, Central School of Speech and Drama. V tom istom roku (2002) bol vyhlásený za najmladšieho profesionálneho herca, ktorý si zahral v Shakespeareovej hre KRÁĽ LEAR.

Na televíznej obrazovke sa objavil prvýkrát po boku Hellen Mirren v kriminálnej dráme HLAVNÍ PODEZŘELÝ: POSLEDNÍ PŘÍPAD. O rok na to si zahral v úspešnej romantickej dráme POKÁNIE s Keirou Knightley a Jamesom Mcavoyom.

V roku 2007 stvárnil postavu Tanka v Ritchieho ROCKNROLLE.

Debut v hlavnej postave zvládol snímkou CASS, v ktorej stvárnil najobávanejšieho chuligánskeho fanúšika West Ham United.

enterom

Herecká filmografie

Filmy

2018 Operace Entebbe
2016 A Midsummer Night's Dream (TV film)
2015 Doctor Who: The Husbands of River Song (TV film)
Pan
Popelka
2014 Get Santa
Jack Ryan: V utajení
2013 Enderova hra
Promise Keeper, The
2011 Barbar Conan
Mezi vlky
Stolen (TV film)
2010 Kouzelná chůva a Velký třesk
Otrokem
Černý chlapec
2008 Cass
Happy-Go-Lucky
RocknRolla
2007 Pokání
Poslední legie
2006 Hlavní podezřelý: Poslední případ (TV film)

TV seriály

2017 Zoo (TV seriál)
The Barrier (S03E13)
West Side Story (S03E12)
Cradles and Graves (S03E11)
další epizody (13)
2016 Zoo (TV seriál)
Clementine (S02E13)
Šavlozubec (S02E12)
Gorila (S02E11)
další epizody (13)
2015 Tut (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
Hora naděje (S01E13)
Divoká zvěř (S01E12)
Daň krve (S01E11)
další epizody (13)
Pán času (TV seriál)
The Husbands of River Song (S09E13)
2014 Drákula (TV seriál)
Budiž světlo (E10)
Čtyři růže (E09)
Přijď zemřít (E08)
další epizody (4)
2013 Bible (TV seriál)
Drákula (TV seriál)
O netvorech a lidech (E06)
Ďáblův valčík (E05)
Rozbřesk věčné noci (E04)
další epizody (6)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Psycholog z ulice (S02E04)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Muž beze cti (S02E07)
Bohové staří a noví (S02E06)
další epizody (5)
2009 Occupation (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace