foto

Chris Robinson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Beats
2017 The Climb (TV film)
2009 Partners
2006 ATL
Red Carpet: From NYC to ATL
2005 Rhythm City Volume One: Caught Up

TV seriály

2019 Star (TV seriál)
When Stars Fall (S03E10)
2018 Star (TV seriál)
Who's the Daddy (S03E02)
2017 The New Edition Story (TV seriál)
Star (TV seriál)
Insecure (S02E02)

Dokumentární

2001 Cypress Hill: Still Smokin'

TV pořady

2001 Access Granted (TV pořad)

Hudební videoklipy

2012 K'naan feat. Nelly Furtado - Is Anybody Out There? (hudební videoklip)
2011 Nicki Minaj ft. Drake - Moment 4 Life (hudební videoklip)
2010 50 Cent - Do You Think About Me (hudební videoklip)
Eminem feat. Lil Wayne - No Love (hudební videoklip)
Lil Wayne feat. Eminem - Drop The World (hudební videoklip)
Ludacris feat. Trey Songz - Sex Room (hudební videoklip)
2009 50 Cent feat. Ne-Yo - Baby by Me (hudební videoklip)
Busta Rhymes feat. Jadakiss & Lil Wayne - Respect My Conglomerate (hudební videoklip)
Ciara feat. Young Jeezy - Never Ever (hudební videoklip)
Flo Rida feat. Nelly Furtado - Jump (hudební videoklip)
2008 Ludacris feat. T-Pain - One More Drink (hudební videoklip)
2007 Common feat. Lily Allen - Drivin' Me Wild (hudební videoklip)
2006 Busta Rhymes feat. Rick James - In the Ghetto (hudební videoklip)
JoJo - Too Little Too Late (hudební videoklip)
2005 Nelly - N' Dey Say (hudební videoklip)
2004 Alicia Keys - Karma (hudební videoklip)
Nas: Video Anthology Vol. 1 (hudební videoklip)
2003 50 Cent feat. Snoop Dogg, Lloyd Banks & Young Buck - P.I.M.P. (Remix) (hudební videoklip)
Busta Rhymes feat. Mariah Carey & Flipmode Squad - I Know What You Want (hudební videoklip)
Now That's What I Call Music!: The Best Videos of 2003! (hudební videoklip)
Snoop Dogg feat. Pharrell Williams - Beautiful (hudební videoklip)
2002 Angie Stone feat. Alicia Keys and Eve - Brotha Part II (hudební videoklip)
Jay-Z feat. Beyoncé - 03 Bonnie & Clyde (hudební videoklip)
2001 Alicia Keys - Fallin' (hudební videoklip)
Angie Stone - Brotha (hudební videoklip)
P. Diddy feat. Black Rob & Mark Curry - Bad Boy for Life (hudební videoklip)
2000 Snoop Dogg - Snoop Dogg (What's My Name Pt. 2) (hudební videoklip)
Tha Eastsidaz feat. Jay O Felony - Got Beef (hudební videoklip)
1998 Big Pun, Fat Joe - Twinz (Deep Cover 98) (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Perfektní servis

Dokumentární

2003 Lovci bankovek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky