foto

Brigitte Rössl

  • nar. 1973
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Friday Night Horror
2001 Terror am Strand

TV seriály

2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Gute Gesellschaft (S10E05)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Der Alkotest (S04E05)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Die Prüfung (S02E02)
2001 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky