foto

Emma Griffiths Malin

  • nar. 1980
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Spiderhole
2009 House of Boys
Slečna Marplová: Smysluplná vražda (TV film)
2005 Monstrum
2002 Hills Like White Elephants
2001 Díra
2000 Nejlepší gangster
1997 Lolita
Yapian zhanzheng
1996 Mary Reilly

TV seriály

2012 Ripper Street (TV seriál)
The King Came Calling (S01E03)
2010 Wallander (TV seriál)
Muž, který se usmíval (S02E02)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt na Nilu (S09E03)
2003 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
2001 The Cazalets (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace