foto

Carolyne Maraghi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Cheerleader Escort (TV film)
2018 Karavan smrti
2015 End of Days, Inc.
2012 Picture Day
2010 Patricia Cornwell: Posedlost (TV film)
Patricia Cornwell: V ohrožení (TV film)
2001 The Proposal
1999 Píseň od srdce (TV film)
1998 Psychopat

TV seriály

2017 Zpátky do práce (TV seriál)
Good Witch (TV seriál)
Without Magic for a Spell (S03E02)
A Budding Romance (S03E01)
2013 Cracked (TV seriál)
Hemlock Grove (TV seriál)
The Order of the Dragon (S01E03)
2012 Firma (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Inside Out (S03E05)
2002 Jeremiah (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
1997 Diva (TV seriál)
1990 Watatatow (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky