foto

Kangin

  • nar. 17.1.1985 (34 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Goyangi jangryesik
2008 Sunjeong manhwa
2007 Kkotminam yeonswae tereosageon

TV seriály

2008 Geubooni osinda (TV seriál)

Dokumentární

2012 Aiem

Host

TV pořady

2018 인체탐험대 (TV pořad)
2016 히트메이커 (TV pořad)
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)
2012 Sinhwa bangsong (TV pořad)
쇼 챔피언 (TV pořad)
2008 우리 결혼했어요 (TV pořad)
2007 놀라운 대회 스타킹 (TV pořad)
작렬! 정신통일 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace