foto

Sammi Hanratty

  • nar. 20.9.1995 (22 let)
    Scottsdale, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Samntha Hanratty známá jako Sammi Hanratty se narodila 20. Záři 1995 v Arizoně. Sammi je nejmladší z pěti sester. Její sestra Danielle je také herečka. Už od dvou let všem lidem říkala, že je pevně rozhodnutá v budoucnu být TV hvězda. S rodinou se odstěhovali do Los Angeles, kde v šesti letech přišla první nabídka, a to reklama na Oil of Olay. Poté následovalo účinkovaní v mnoha dalších reklamách.

Objevila se v seriálech ČARODĚJKY, ODLOŽENÉ PŘÍPADY, DR. HOUSE, KRIMINÁLKA NEW YORK a v dalších. Také jsme ji mohli vidět ve filmech PIRÁTI Z KARIBIKU 2, AMERICKÁ DĚVČATA: ODVÁŽNÁ CHRISSA, VÁNOČNÍ KOLEDA, i v dalších.

Madeleine "Madde" Fehrensová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bad Kids of Crestview Academy
The Saint (TV film)
2016 Inconceivable
2015 Kořeny minulosti (TV film)
2014 Máma na tahu
Vraťte mi mé dítě
2013 Christmas Spirit, The (TV film)
Second Chances
The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone
2012 Amazing Love
2011 Greening of Whitney Brown, The
2010 Jack a stonek fazole
Kalamity
Magic
2009 Amazing Mrs. Novak, The (TV film)
Americká děvčata: Odvážná Chrissa
Najít štěstí
Vánoční koleda
Within
2008 Hledá se hrdina
2007 Boogeyman 2
2006 Ahoj ségro, sbohem živote! (TV film)
Beznaděj (TV film)
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Santa Claus 3: Úniková klauzule

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál) - herec, a.z.
What Are You? (S08E12) - a.z.
Nostalgia's a Bitch (S08E10)
The Simple Intimacy of the Near Touch (S08E09)
další epizody (4)
2015 Salem (TV seriál)
On Earth as in Hell (S02E11)
Til Death Do Us Part (S02E10)
Ill Met by Moonlight (S02E06)
další epizody (7)
Vražedná práva (TV seriál)
Skanks Get Shanked (S02E04)
2014 Salem (TV seriál)
Ashes to Ashes (S01E12)
The House of Pain (S01E10)
Children, Be Afraid (S01E09)
další epizody (5)
Stalker (TV seriál)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žbluňk (S02E13)
Deštivé dny (S02E09)
Od A do Bz (S02E01)
2007 iCarly (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Uložen k ledu (S01E09)
Dokonalé plemeno (S01E06)
Figurína (S01E02)
další epizody (4)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Chyba (S02E08)
Odložené případy (TV seriál)
Krásný Blázínek (S03E19)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 That's So Raven (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)

TV pořady

2008 Mother Goose Parade (TV pořad)
2004 Ashlee Simpson Show, The (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace